Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.

Най-харесвано съдържание


#35943 Star Wars игра на думи

Публикувано от KOBRA на 16 юли 2010 - 15:42

запали коза да си бият шът дауна но..


#46593 Здравейте драги приятели!

Публикувано от Darth Zlolonius на 26 януари 2016 - 16:59

Здравейте драги приятели! Казвам се Христо Кузов, на 30 години съм- надявам се не се прекалено много- и откакто се помня съм фен на Междузвездни войни и научната фантастика. От доста време следя форума и реших да се регистрирам, за да можем да обменяме мисли и впечатления за филмите и силата като цяло. Харесвам всички епизоди на сагата, а Епизод 7 го гледах вече около 7 пъти и като цяло останах доволен (ще споделя по-подробно мнението си за филма по-късно в раздела на форума за него). Иначе от героите аз съм фен на ситите- любими герои са ми Дарт Вейдър и Императорът- единият е пример за трагичната съдба на Избрания- ловко манипулиран от Палпатин и погубен от любовта си към любимата, а другият е пример за ловкост, хитрост и манипулативност. Обичам да колекционирам играчки, книги, комикси и всичко свързано със сагата като цяло- около Коледа съм дал много пари за тази своя страст, но няма как- не може да не си купиш новия злодей Кайло Рен и т.н. Ще се радвам да допринеса с нещо за дискусиите и като цяло за общността, надявам се! Поздрави и нека силата бъде с вас!
#46439 Star Wars: The Force Awakens впечатления и отзиви от филма

Публикувано от MrRuler на 25 декември 2015 - 18:04

Първо искам да кажа, че филма ми хареса страшно много.Достойно продължение на сагата и едно много добро начало на новата трилогия, която има изключителен потенциал за развитие.Видях, че някои хора не са разбрали напълно устройството на Новата Република.Тя е основана след Битката при Ендор и е основната сила в Галактиката.Съпротивата няма нищо общо с Републиката.Тя е частна военна организация ръководена от Лея с основна цел да пази мира и да наблюдава разрастващия се Първи Ред, който е най-голямата фракция останала от разрушената Империя.Дори Републиката е в лоши отношения със Съпротивата, защото смятат, че с действията си ще доведат до нова галактическа война.Планетата, която Първия Ред разрушават във филма не е Корусант, а Hosnian Prime,която е новата столица на Републиката и седалището на сената.Така те унищожават и голяма част от армията на Републиката, която също се намира на Hosnian Prime.Ще видим как ще продължат историята в Епизод 8 след като Съпротивата отново остава единствената защита от Първия Ред.

Това е моята оценка на цялата сага, въпреки че всеки един от филмите е добър за мен:

1.Епизод 5

2.Епизод 7

3.Епизод 4

4.Епизод 3

5.Епизод 6

6.Епизод 1

7.Епизод 2
#46405 Star Wars: The Force Awakens впечатления и отзиви от филма

Публикувано от lorda на 22 декември 2015 - 12:04

Рей виждаше в миналото не в бъдещето! Ръката е на Люк! На кое място поставяте 7мия епизод спрямо другите епизоди?
luke-hand-2.0.gif
 
#45888 Saber One

Публикувано от bobi-one на 31 юли 2014 - 13:14

Ето и дръжката стил Китфисто която произведох (~50лв) не съм я разпробил за да сложа бутони болтове и други неща, но сама по себе си доста добре стана
2014-07-31.jpg

 

Прикачени миниатюри

  • 2014-07-31.jpg#45753 Star Wars: The Clone Wars (3D)

Публикувано от peshootvt на 28 март 2014 - 18:58

Е хубаво де, много ви харесал сезона. Това добре, ама защо ви е харесал, нито думичка.

Давам възможност няколко дена, за да си редактирате постовете, след това ги трия, като СПАМ.
#35553 БСО на 4-ри години!

Публикувано от Eager на 04 май 2010 - 22:38

снимнки нз, ма плеснах кобрата от теб, както беше заръчано.


#35427 "Междузвездни Войни" като Космически Уестърн

Публикувано от Argentum на 21 април 2010 - 10:41

Какво да ги дискутираме, ти си ги описал всичките, поне доколкото успях да видя от диагоналния прочит на блога ти... и от хоризонталния после. :) Ама ме мъчи един друг въпрос, а именно - от такива детайлни анализи, сравнения, категоризации и набутвания по рафтовете не ти ли се убива завладяващото магическо чувство, обзело те като гледаш Нова надежда за пръв път?


#44406 SWTOR

Публикувано от Rogue Leader на 15 април 2013 - 15:28

Как живееш без кирилица на компютъра си ? Ами то кирилицата е задължителна тук, така, че ще му се наложи да си я сложи ако ще пише тук в бъдеще. ;)


#46592 Star Wars: The Force Awakens впечатления и отзиви от филма

Публикувано от lordlosh на 26 януари 2016 - 14:14

Сюжета изобщо не е изчерпан и това, че няма какво ново да се случи изобщо не е вярно. Просто Ейбръмс е заложил на римейк стайл ....

Всъщност Света на МВ е безкраен и винаги може да се измисли страхотна история. Котор сериите, както и ТОР са уникални, за Jedi Knight серията да не говорим ....