Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.

Най-харесвано съдържание


#46439 Star Wars: The Force Awakens впечатления и отзиви от филма

Публикувано от Гост на 25 декември 2015 - 18:04

Първо искам да кажа, че филма ми хареса страшно много.Достойно продължение на сагата и едно много добро начало на новата трилогия, която има изключителен потенциал за развитие.Видях, че някои хора не са разбрали напълно устройството на Новата Република.Тя е основана след Битката при Ендор и е основната сила в Галактиката.Съпротивата няма нищо общо с Републиката.Тя е частна военна организация ръководена от Лея с основна цел да пази мира и да наблюдава разрастващия се Първи Ред, който е най-голямата фракция останала от разрушената ?мперия.Дори Републиката е в лоши отношения със Съпротивата, защото смятат, че с действията си ще доведат до нова галактическа война.Планетата, която Първия Ред разрушават във филма не е Корусант, а Hosnian Prime,която е новата столица на Републиката и седалището на сената.Така те унищожават и голяма част от армията на Републиката, която също се намира на Hosnian Prime.Ще видим как ще продължат историята в Епизод 8 след като Съпротивата отново остава единствената защита от Първия Ред.

Това е моята оценка на цялата сага, въпреки че всеки един от филмите е добър за мен:

1.Епизод 5

2.Епизод 7

3.Епизод 4

4.Епизод 3

5.Епизод 6

6.Епизод 1

7.Епизод 2
#45888 Saber One

Публикувано от bobi-one на 31 юли 2014 - 13:14

Ето и дръжката стил Китфисто която произведох (~50лв) не съм я разпробил за да сложа бутони болтове и други неща, но сама по себе си доста добре стана
2014-07-31.jpg

 

Прикачени миниатюри

  • 2014-07-31.jpg#45436 Коледна среща 20.12.2013

Публикувано от Hao на 17 декември 2013 - 12:10

Момчета, нямате си представа колко нужда имам от тая среща. Аре петъка да идва по-бръже, че издивявам, а седмицата тепърва започва .-.

Ми ти се изгуби съвсем, уж щяхме да пием бири, GoT... ?наче да спомена, че колегите от Бургас ще дойдат - Xendor и RC-1138. Възможно е blood_dodo да дойде от Варна. С Адмирала тепърва ще говоря.
#39315 Кога да е Коледната среща тази (2011) година? Нова анкета.

Публикувано от ArwenUndomiel на 23 ноември 2011 - 17:55

17 събота..супер. ? аз ще дойда ps. Я, Wopy ми е на аватара..бях забравила :D


#35247 ?НФОРМАЦ?Я

Публикувано от Jedi Vortex на 04 април 2010 - 17:05

Този форуми, както и темите в него са в помощ на Holopedia - Българската Star Wars Енциклопедия - http://bg.starwars.wikia.com - която е част от Wookieepedia, the Star Wars Wiki.
Основна тема на форума е да се постват преводи и текстове, които по-късно да бъдатдобавени в Енциклопедията.
Тук е мястото и за дискусии по тази тема.

Напомням, че се нуждаем от ЕК?П на Енциклопедията - преводачи, хора; които да публикуват в wiki-то; както и редактори.

Помогнете да изградим най-голямата Българска Енциклопедия за Междузвездни Войни.


Основен адрес на Енциклопедията: http://bg.starwars.wikia.com


#46924 ? нека Силата да бъде с вас!!!!

Публикувано от Jedi_Padwan на 28 ноември 2017 - 11:29

Добър ден, жители на галактиката! Нека ви се представя.

На 13 съм и съм момиче. Знам, че псевдонимът ми е малко объркващ, но почти няма жени джедаи, а не се съмнявам, че поне десет от вас са се кръстили на Рей?
Edit: Очевидно грешно.

Още съм ученик, непреодолимо привлечена от светлата страна. За огромно мое съжалаление уча не само в храма на джедаите, но и в основното училище - влача се из джунглите на седми клас и се надявам Силата да бъде с мен на изпита.

Любимите ми герои са Йода и Оби Уан, и Лея, и Люк, естествено💞. Не мога да пропусна Чубака, Трипио и R2. От Анакин като човек не съм особено привлечена, но като персонаж е епичен.
Не мога да определя любимата си серия. Третата я изгледах с очи като чинии и туптящо до пръсване сърце, а петата - ухилена кат' ууки на салам. Другите - като ги гледам.? Защото за свой срам не съм го правила последователно и не помня почти нищо от тях.


Сега довиждане. ? отново - нека Силата да бъде с вас.