Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
- - - - -

Star Wars - Death Troopers

Публикувано от Jedi_Knight_AAK, 21 февруари 2011 · 1174 views

Публикувано изображение

Star Wars - Death Troopers
Hardcover, 265 pages
Published October 13th 2009 by LucasBooks


Лични впечатления:
Зомбита, Star Wars, Horror, липса на джедаи и техните светещи пръчки, тъмните времена на ?мперията, затвор, Storm Trooper-и...
Star Wars Death Troopers е интересна смесица между Dead Space (играта не съм играл, но гледах филмите), The Thing (легендарния филм на Карпентър) и, естествено, сагата Междузвездни Войни.
Аз лично имах супер ниски очаквания, особено след като прочетох в ревю сравнение на книгата със Сиянието на Стивън Кинг (никой не е по-голям от Сиянието!). Освен това Ужаси и Star Wars нещо традиционно не звучат правилно събрани заедно.
След известно време, обаче, както често се случва с книгите по Сагата, нещо те грабва и те кара да стигнеш възможно по-скоро до последната страница.

Препоръчвам я на онези, които са я подминали. Книгата е сравнително нова, от 2009, а наскоро излезе и още една от същия автор с подобна тематика, но разположена в различна времева линия.
А да не споменаваме и "изненадващото" появяване на един (всъщност два, ама те винаги си вървят ръка за ръка) от най-емблематичните персонажи изобщо за цялата SW EU по средата на книгата... но да не развалям и ефекта ако ще я чете някой все пак.