Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Случвало ли ви се е нещо,свързано със Силата?

- - - - - свързано Силата Случвало

 • Влезте в профила си за да пишете
67 отговора на тази тема

#61
Guest_Dan-te_Kun_*

Guest_Dan-te_Kun_*
 • Guests

А какво ще каже Дядо Коледа??

E в това няма спор - Дядо Коледа съществува!!!! - на 1-ви януари под елхата ми имаше подаръци точно по списъка дето му пратих xD

ОН топик: Ами всъщност за да го има това разбиране за телекинеза, явно трябва да е тръгнало от някъде.Чувал съм за хора с такива способности и прочие.

За монасите от шаулин също знам че отричат матерялното и в интерес на истината съм гледал научно пуполярни филми в които дават работи дето един обикновен човек не може да направи.

Но със коментари от сорта на "вчера дръпнах една топка и целия клас ме видя" не бих се съгласил щото изглежда като прекалено неправдаподобно xD.

That's the way I am.


#62
Guest_Белмора_*

Guest_Белмора_*
 • Guests
Мога да ти кажа като напълно нормално момиче, че Силата не ми е чужда и нямам никакъв проблем с нея. От няколко години насам почти всяка вечер сънувам какво ще се случи и досега не съм бъркала нито веднъж. Освен това мога да предвидя (съвсем несъзнателно) нещо, секунди преди да е станало. Съгласна съм, че местенето на разни предмети във въздуха е измислица, но можеш ли да отречеш, че много хора използват Силата по същия начин като мен. Така че може и да не съм се била с Дарт Моул на ?ридония (и честно казано, не изгарям от желание), но използвам Силата и вече се уча да я контролирам.

#63
Guest_Белмора_*

Guest_Белмора_*
 • Guests
ДА, и на мен най-редовно ми се случва, даже всеки ден. Ама не се опитвай да предотвратиш видение, защото тогава става страшно (приятелски съвет от личен опит)

#64
Guest_Белмора_*

Guest_Белмора_*
 • Guests
кому го казваш? същото ми се случва най-редовно.

#65
Guest_milenn_*

Guest_milenn_*
 • Guests
Това не е шега. Един мой приятел започнал да прави шеги с мен. Ние през това време сме били седнали. Погледнах към него и в същия момент падна със стола. После ми каза,че съм го бутнал използвайки Силата.

#66
Guest_Obi-Wan Kenobi_*

Guest_Obi-Wan Kenobi_*
 • Guests

Всъщност това не е невъзможно, обаче се съмнявам да си го правил. ;)

Сега ако трябва да се изразя като един наш колега - айде малко по-сериозно бре да му се не види!
:cool:

Пич не съм много съгласен силата съществува .Ако си гледал епизод 4 Оби-Уан Казва "силата е енергийно поле на всички живи организми и следователно твоята"
Енергийно поле ако си чувал това е душева преграда която се определя от меридияните на планетата.Чувал ли си за деца индиго При тях чакрите са ясно откроени .Това са хората които ще възтановят баланса на човечеството с природата . Тoест те са катo Анакин .
Не ме мислете за Луд просто обичам да чета книги свързани за вътрешната и заобикалящата енергия,чакрите и ако мога да се изразя имаше една много интересна за вселенският дух който позволява "телепортация на духовното състояние на човек "НЕщо като БОГ защото с това вселенсо просвещение може да пъруваш в кослуса с мисълта си

#67
Jedi_Padwan

Jedi_Padwan

  Потребител

 • Members
 • PipPip
 • 17 Мнения:
Колко пъти съм искала да имам светлинен меч, да местя предмети и да карам с мисълта си учителите да ми пишат шестици...
Но няма. Светът ни не е такъв. Няма магии, Сили и други глупости. Повярвайте ми, не беше лесно да го приема.

Но вече знам. Силата съществува. ? то тук, в този свят. Толкова много имена, толкова много светове... Добро, Зло, Бог, Дявол, Светла и Тъмна страна на Силата... и още. Както и да ги наричаме, тези две духовни, живи същества стоят в началото на всички светове. Вземете която и да било случка, разровете достатъчно дълбоко, и ще ги намерите.

Да, скъпи ми приятели, ?МА други светове. ? не само въображаеми. Такива са само за нас. Те са там от началото - безброй паралелни вселени, всяка от които безкрайна. Ние, както и жителите на другите светове, трябва само да ги открием. Сигурно точно сега, след усилени тренировки, някой падуан чете в стаята си книга за НАШ?Я свят.

? след офтопика - да, Силата съществува. Усетих я, когато ми идваше да се разкрещя на майка си, а ѝ се усмихнах. Когато избрах да съм спокойна, вместо да се нервя за домашните. Когато престанах да бия момчетата в училище, защото един джедай не напада, а само защитава.

Незначително ли ви се вижда? Помислете пак.

Това беше от мен. Довиждане и нека Силата да бъде с вас.

#68
JuliPetkov80

JuliPetkov80

  Новак

 • Members
 • Pip
 • 2 Мнения:

Позитивното мислене ми се е случвало. Това е силата.Теми съдържащи: свързано, Силата, Случвало