Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Всичко за Star Wars - KotOR II (Част II)

- - - - - ii kotor star wars Всичко ЧАСТ

 • Влезте в профила си за да пишете
44 отговора на тази тема

#41
DARTH_HADERAH

DARTH_HADERAH

  Администратори

 • Администратори
 • 1174 Мнения:

?мам проблем с играта ;[ ! Значи приигра ми се пак и реших да я инстална. Тегля от Замунда всичко както трябва - инстал, пуснах я, поиграх и излязох.? на следващия път като се опитам да я пусна - Ерор Рипорт ;[ ... Преинсталирах я - пак същото ... Пак слагах крак, ама не ! ?зтеглих я от Пайрът Бей - от там даже първия път Ерор ;[ ! Незнам кво да правя вече ! Помощ,моля !
Какъв Win?
Пиша бавно, защото знам, че не можете да четете бързо - От всичко което написах и от всичко което не написах, най-важното е това, което не разбрахте.

#42
DARTH_RANKOR

DARTH_RANKOR

  Форумен ветеран

 • Ветерани
 • PipPipPip
 • 238 Мнения:

Какъв Win?


XP - ама винаги съм си бил с него - и КОТОР-ите играх на експи преди никакъв проблем ... Ама сега ;[ ... ?деи ?
Публикувано изображение

#43
Jedi_Master

Jedi_Master

  Форумен ветеран

 • Ветерани
 • 443 Мнения:
Грешка. ?зтрийте поста :)

Този пост е редактиран от Jedi_Master: 08 юни 2011 - 10:22


#44
Guest_Revan_*

Guest_Revan_*
 • Guests
Здравейте Наскоро реших да превъртя играта за пореден път но имам малък проблем . Стигнах мисията на Dxun където трябва да избера 3ма от спътниците ми да нахлуят в някаква ситска база . Проблема ми е че когато се натъкна на каквито и да е Dark Jedi , те убиват героите ми с по 1 удар . Буквално . В екипа ми са Visas , Mandalore и Bao Dur , а мисията я изпълнявам във възможно най късният момент от играта . Ползвал съм Auto Level up за тях и екипировката им може да не е възможно най добрата но и тримата да падат от един единствен замах .... Така не мога да продължа напред. Сменянето на трудността не помага а мините ми свършиха . Сложих разни малки модове за брони и подобни аксесоарчета и единствения различен мод променя поводението на NPC'тата да ползват щитове и стимуланти така че се съмнявам да е от това ?ма ле начин да мина този момент без чийтове . Преди не ми се е случвало това

#45
Guest_milenn_*

Guest_milenn_*
 • Guests
В тази игра, ситите ги разигравах като маймуни.

Теми съдържащи: ii, kotor, star, wars, Всичко, ЧАСТ