Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.

"Кой иска да стане милионер?"

- - - - -

 • Влезте в профила си за да пишете
7 отговора на тази тема

#1
Guest_Evgenidb_*

Guest_Evgenidb_*
 • Guests
Руснаците направиха игра "Кой иска да стане милионер?" с тематика Междузвездни Войни. Ето линк за сваляне: http://www.jcouncil....ds&showfile=807

За тези, които още не са се досетили - играта е на руски!


P.S. Доколкото си спомням и ние имахме някаква игра "Кой иска да стане милионер?". Дайте да я изровим и да направим нещо подобно. Ще изтрием вградените въпроси и ще ги заменим със Star Wars такива.

Освен това можем да го използваме при следващото шоу на АртЛайн - когато ще рекламират ?нсайдъра.

Пък и в неделя едно от малките в Сити Центъра заяви, че никой не знае за Star Wars повече от него. Така, че ще е добре да му проверим знанията, ако дойде!:twisted:

Този пост е редактиран от peshootvt: 15 септември 2011 - 20:45


#2
Padawan_Katida

Padawan_Katida

  Потребител

 • Members
 • PipPipPip
 • 118 Мнения:
Супер идея! Само един въпрос (не знам дали има такава тема:oops:): Като пуснат ?нсайдъра, списанието отделно ли ще бъде от сегашното SWTCW или ще го замести? ?наче към темата: Ако има такова нещо, аз си запазвам реда след хлапето..(тъкмо ще знам какво знам и кво не:grin:). Кой знае може да съм бита от дете. :D

Този пост е редактиран от peshootvt: 15 септември 2011 - 20:44


#3
Jedi Vortex

Jedi Vortex

  Администратор

 • Администратори
 • 1388 Мнения:
?мах някъде БГ версията само трябва да я изровя...

Нека Силата Ви служи само за Добро!
 


#4
Guest_Evgenidb_*

Guest_Evgenidb_*
 • Guests

Супер идея!Само един въпрос (не знам дали има такава тема:oops:)Като пуснат ?нсайдъра списанието отделно ли ще бъде от сегашното TCW или ще го замести.


Нямам представа. Единствено зависи от това дали TCW се продава достатъчно добре или не. Ако не - ще го спрат, както с комиксите.:cry: ?наче двете не би трябвало да зависят едно от друго.Относно руската игра - heavy EU, мойто момиче, heavy. Много от въпросите ми бяха лесни, ама само защото съм прочел доста книжки и комикси и доста съм се ровил из Уукито. ? все пак имаше въпроси, на които не им знаех отговора или пък чиста проба гадаех. Но имаше и въпроси от филмите, които също ме закопаха. Един път изгорях още на първия въпрос (срамно си признавам:oops:), два-три пъти на втория. Един път стигнах до последния въпрос, а няколко пъти до пред-последния. Но така и не спечелих кръгличката сумичка.:cry:


Ето няколко примерни въпроса (не надничайте във филми, комикси, книги, игри, във всякакви други места и особено в Уукито - няма да е честно):
1. Традиционно имперските супероръжия имат заплашителни имена. Но една бойна станция, построена между двете "Звезди на смъртта" и равна по мощност е била наречена простичко и с вкус - в чест на един конкретен човек. Кой точно?
A) Вейдър
B) Палпатин
C) Таркин
D) Траун

2. Кой град се явява столица на Татуин?
A) Мос Еспа
B) Мос Айсли
C) Анкорхед
D) Бестин

3. През 2007-ма актрисата Genevieve O'Reilly* е изиграла принцеса Диана. А кой тя е изиграла две години по-рано?
A) Брея Органа
B) Мон Мотма
C) Барис Офи
D) Ейла Секура

* Нямам представа как се произнася първото й име!


4. Кой от тези персонажи никога не е имал клонинг?
A) Джанго Фет
B) Боба Фет
C) ?сан Айсард
D) Адмирал Даала


4. Вече много години това се счита за незаменим атрибут от МВ-вселената, за който всеки поклонник на сагата знае. Въпреки това, колкото и да е странно, това е измислено не от Джордж Лукас, а от един писател от Разширената Вселена - Том Вейтч.За какво иде реч?
A) Джедайският кодекс
B) Бойните форми за светлинен меч
C) Кристалите за светлинните мечове
D) Холохронът**

* Tom Veitch
** ?ли Холокронът - както предпочитате!

[SPOILER="Верни отговори - свери само СЛЕД като сте отговорили!!!"]
1. C
2. D
3. B
4. D
5. D
[/SPOILER]

На някои от тези въпроси отговорих вярно, на други не. Можете ли да познаете на кои сбърках?

Този пост е редактиран от Evgenidb: 15 септември 2011 - 21:22


#5
Eager

Eager

  Alliance Ace Pilot

 • Ветерани
 • 613 Мнения:
втори въпрос не е коректен - посочи кой период визираш ;) изброил си две столици (по памет, на татуин както няма централизирана власт откак раката му се обидиха няма да се учудя ако и друг от тези е бил). иначе две грешки. като се има пред вид, че много ме интересуват тия актриси съм доволен :) за артлайн не знам, ама добра тривия може да се получи. обаче не съм сигурен дали няма да ти се намръщят ако искаш да го показваш брандирано като "милионера".

#6
Guest_Evgenidb_*

Guest_Evgenidb_*
 • Guests
Просто директен превод от руски. ?наче аз знам само за една столица на Татуин. Преди нея не знам коя е била (въпреки, че имам подозрения коя може да е, ако въобще е имало нещо официално). Както и да е, става въпрос по времето на епизодите.

Този пост е редактиран от Evgenidb: 15 септември 2011 - 23:06


#7
Eager

Eager

  Alliance Ace Pilot

 • Ветерани
 • 613 Мнения:
Анкорхед е бил най-големия град по времето на которите, и селището, което би се доближило до понятието "столица" най-много. цзърка са оперирали от там. преди и след това не знам, но със сигурност е имал и друга столица (столици?) преди да опустошат планетата и много преди да дойдат хората. по времето на филмите бунтовниците са се съсредоточавали в другите градове - бестин е бил седалище за империята, все пак - та като си мисля за татуин си мисля за анкорхед и айсли. разбира се точно тогава столица е бестин. поцъках малко играта и има интересни въпроси :) малко ме объркват различните преводи тук-таме (как изобщо са превели дюбак :D), ама се разбираме горе долу. пробвах я за десетина минути само, ще поцъкам утре пак - досега не ми се е повтарял въпрос.

Този пост е редактиран от Eager: 15 септември 2011 - 23:52


#8
Guest_Evgenidb_*

Guest_Evgenidb_*
 • Guests
По някое време ще почнат и то редовно. Вярвай ми! [SPOILER="Повтарящите се въпроси!"] Не ни останаха въпроси за ###, затова сега водещият ще ви измисли нов. A) Неправилен отговор, който някой сложи тук само за майтап B) Неправилен отговор, който лесно може да се сбърка с правилния, но има нюанси* C) Неправилен отговор, на който се хванаха всички бета-тестери D) Правилен отговор * Това не го разбрах особено! Някой да поясни? [/SPOILER] EDIT: Ето ви и два последни въпроса: 1. Кой от изброените няма нищо общо с открадването на плановете за "Звездата на Смъртта"? A) Кайл Катарн B) Артуо Пратур C) Риана Сарен D) Уинтър 2. Общо колко планети и луни са били унищожени от различните "Звезди на Смъртта"? A) Една B) Две C) Три D) Четири ?нтерсно ми е дали някой може да ги изброи...

Този пост е редактиран от Evgenidb: 16 септември 2011 - 08:59