Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

„Star Wars: Създай и твори” – ревю

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6565 Мнения:

Българска Star Wars премиера се оказва световна?!? Какво знаете вие! Благодарение на „Егмонт България” едно от най-новите Star Wars заглавия вече достигна до родните фенове! На 11 февруари „Star Wars: Създай и твори” зарадва малките (е, добре де, признаваме си – И ГОЛЕМИТЕ!) почитатели на Сагата у нас. Е, завистта може и да е път към Тъмната страна, но западните фенове имат пълното право да ни завиждат, тъй като при тях книгата ще се появи чак на 9 март!

„Star Wars: Създай и твори” е идеалната комбинация между страстта по любимите филмови герои и часовете по ръчен труд в Джедайската академия. Очакват ви 48 цветни страници с разнообразни задачи, за чието изпълнение ще са ви нужни ножица (реже една идея по-прецизно и безопасно от светлинния меч), лепило, четки, боички, разноцветни парчета плат… и разбира се – Силата! Само нека малките падауани не прескачат правилата за майсторене, защото понякога ще е нужна помощ от мама, татко или друг майстор-джедай.

„Направи го или не го прави. Няма опитай!” – казва Йода. А с книжка като тази ще имате доста неща за правене! Какво ли няма тук!

– Инструкции, чрез които стъпка по стъпка ще се научите да рисувате и оцветявате Дарт Вейдър, Йода, Кайло Рен… Към всеки от героите ще откриете и любопитни факти, свързани с неговата история.

– Не са забравени и роботите! Тук са всеобщите любимци R2-D2 и BB-8! А за къде е един бунтовнически дроид астромеханик без прилежащия му Х-изтребител!

– Идеи как да пресъздадете емблематични Star Wars герои като комплект симпатични куклички за пръсти!

– Ще си направите своя собствена тениска със страховития Дарт Мол!

– А смеете ли да изпитате своите папие маше умения срещу имперските щурмоваци?

Ще откриете и тематични Star Wars шаблони и ред други изненади. Към книжката вървят също така и страхотни лепенки, както и скицник с 24 листа.

И не на последно място, създателите на книгата са включили един от любимите ми цитати на Йода!

 

Това е една книга в най-добрите традиции на „The Star Wars Craft Book” на Бони Бъртън и серията „You Can Draw Star Wars”. „Star Wars: Създай и твори” е чудесен начин за малките почитателите на „Междузвездни войни” да научат повече за вселената и героите й по един наистина стимулиращ и креативен начин, а за големите – да се позабавляват редом с децата! И нека вдъхновението бъде с Вас!

Статията „Star Wars: Създай и твори” – ревю е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече