Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Кога да очакваме първи кадри от Междузвездни войни – Епизод VIII?

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6565 Мнения:

 С напредването на годината всички ние горим от нетърпение да видим първи кадри от Епизод VIII на Междузвездни войни. Минаха близо три месеца от премиерата на Rogue One и е време Disney и Lucasfilm да заситят глада ни като покажат първи трейлър на така дългоочаквания филм. Дали това време не наближава?

В свое интервю на 15.12.2016г. Катлин Кенеди (президентът на Lucasfilm) беше попитана кога най-рано можем да очакваме нещо свързано с новия епизод от сагата. Отговорът и беше, че когато еуфорията около Rogue One започне да отшумява, с напредването на пролетта, ще започнем да виждаме разни неща“. Това може и да звучи доста относително и необвързано с някаква конкретна дата, но дали?

Наскоро беше официално потвърдено, че миналогодишният филм от Междузвездни войни ще бъде пуснат за продажба на Blu-Ray на 4-ти април. Също така разполагаме и с дата за тазгодишното честване на 40 години от премиерата на Епизод IV: Нова надежда (1977г.) в Орландо. Събитието ще се проведе между 13-ти и 16-ти април тази година. На него ще присъстват изпълнителните лица на компаниите ,нагърбени с продукцията на филмите с марка Star Wars, както и почти всички останали замесени по някакъв начин в заснемането. Ще присъстват и актьори, режисьори, а също и феновете успели да се сдобият с билети.

Взимайки всичко това предвид мисля, че спокойно можем да очакваме трейлър за Епизод VIII след точно месец. Започва краят на голямото чакане.

Напомняме ви, че премиерата на филма е на 15-ти декември 2017г. когато ще разберем кой е последният джедай (или джедаи).

Вижте и статията:

Официално Епизод VIII ще се казва – Star Wars:The Last Jedi

Статията Кога да очакваме първи кадри от Междузвездни войни – Епизод VIII? е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече