Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Междузвездни войни: Бунтовниците официално се завръща през есента с четвърти сезон

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6565 Мнения:

Въпреки най-добрите опити на Империята от Disney XD официално обявиха в началото на месеца, че създателите на анимацията Star Wars: Rebels работят по четвърти сезон, който ще имаме възможността да видим през есента на тази година.

Известно време се спекулираше, че третият сезон може и да е последен, с оглед на това, че събитията все повече и повече се доближават до тези от Rogue One и Епизод IV, особено с представянето на персонажи като Соул Герера, принцеса Лея и адмирал Траун, но явно това не е случаят. Дори в едно свое интервю Дейв Филони (главен виновник за Войните на клонираните и Бунтовници) намекна, че вече работи и по нова анимация заемаща място във вселената на Междузвездни войни, но не даде никаква конкретна информация за сюжета и времевия отрязък, в който ще се развива действието.

В официалния си сайт от Star Wars посочват, че ще ни запознаят по-добре с наближаващия четвърти сезон на церемонията през април в Орландо. Така или иначе тази събота можете да гледате новия епизод, който трябва да сложи край на този напрегнат и изпълнен с динамика сезон три и може би ще ни разкрие съдбата на адмирал Траун и защо той не взима участие в събитията от Rogue One.

Бунтовници несъмнено е една отлична, в доста отношения анимация, за която ни бе казано, че директно ще се свърже и ще хвърли повече светлина върху наближаващия Епизод VIII (а може би не само).

Въпреки че Дарт Вейдър и компания със сигурност не са много очаровани от тези новини ние ще очакваме с нетърпение новите приключения на Езра Бриджър и екипажа на ,,Призрак“.

Можете да видите трейлър на финалния епизод на сезон три тук:

 

Статията Междузвездни войни: Бунтовниците официално се завръща през есента с четвърти сезон е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече