Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

От Disney увериха: Смъртта на Кари Фишър няма да промени Епизод VIII

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6570 Мнения:

Генералният директор на Disney – Боб Айгър излезе със становище, с което да успокои феновете, че трагичната кончина на Кари Фишър (принцеса Лея) в края на миналата година няма да повлияе значително на историята от оставащите два епизода от новата трилогия на Междузвездни войни.

Според заявеното от него, всички сцени, в който обичната ни кралска особа трябва да вземе участие в Епизод VIII са вече заснети и няма да бъдат променяни/подменяни по никакъв начин. Колкото до Епизод IX, Боб Айгър побърза да увери, че там сценарият също няма да търпи значителни редакции, но това не означава, че студиото ще се опита да върне актрисата на големия екран със SGI технологии, както вече го направи в Rogue One. Във връзка с това той просто каза, че Колин Тревъроу (режисьорът на въпросната част) и Катлин Кенеди (директор на Lucasfilm) ще се срещнат и ще обсъдят възможностите за това как, по удобен за сюжета начин, образът на принцесата да бъде оставен извън последната част на трилогията.

Въпреки че можем да си отдъхнем, че продуцентите няма да се опитат да ни залъжат с един образ на емблематичната Лея Органа без Кари Фишър, това няма как да не ни натъжава поне малко, защото Епизод VIII ще е последният от Сагата с нейно участие.

Статията От Disney увериха: Смъртта на Кари Фишър няма да промени Епизод VIII е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече