Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Нови детайли около филма за Хан Соло!

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6570 Мнения:

Поради някаква причина вчера (23.03.), независимо един от друг, двама от замесените в заснемането на неозаглавения все още филм-антология за Хан Соло решиха да ни запознаят с интересни детайли около проекта.

Първият е актьорът Уди Харелсън. За тези, които не знаят, преди няколко месеца беше потвърдено, че именно той ще изпълнява ролята на ментора на Хан. ?звестно време феновете се питаха дали това не означава, че Гари Шрайк ще бъде върнат към канона. Шрайк е духовният баща на нашия любим контрабандист в трилогията от новели за Хан Соло, които са вече в графата Легенди. Това, което Уди каза в интервю, в предаването на Джими Фелън е, че неговият персонаж е точно престъпникът-ментор на Хан, но името му е Бекет. Естествено се очакваше Disney да променят поне козметично историята за произхода на Соло, но по всичко личи, че няма съвсем да се разграничат от вече познатата ни такава и следващото твърдение сочи точно това.

В друго интервю Боб Айгър (генерален директор на Disney) сподели малко повече. Той каза, че филмът ще проследи шест години от живота на Хан, когато, в началото, той е на 18 и ще приключи, когато е на 24 (книгите покриват период от десет години, а там Хан е на подобна възраст) и в него ще видим как той се е сдобил с ,,Хилядолетният Сокол??, как е срещнал Чуи и как е получил името си. Това са все неща, които се разказват в книгите, но най-любопитното е, че официално (отново) Хан Соло не е истинското име на контрабандиста. Под отново имам предвид, че и това е вдъхновено от творбите на Ан Криспин.

Всичко това не е кой знае колко като информация, но поне вече имаме някаква (бегла) представа какво да очакваме на 25.05.2018 година, когато и е обявената дата за премиерата. Да стискаме палци, че следващият месец, на церемонията на Междузвездни войни, ще ни разкрият повече… а може би дори и заглавието на този самостоятелен филм?

Статията Нови детайли около филма за Хан Соло! е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече