Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Enigma Box с тематична Star Wars кутия

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6570 Мнения:

Чудили ли сте се как може да се опише думата „изненада“? ?зумление, смайване, удивление, сюрприз, загадка, неизвестност, тайнственост. Точно това Enigma Box иска да изпитате и вие!
Какво е Enigma Box ли?
Кутията на тайните, която всеки месец ще ви изненадва с нова тематика, внимателно подбрана от екипа й или на база на вашите предложения. Всяка кутия съдържа уникални предмети, свързани с текущата тема, които ще предизвикат във вас изненада, за която не достигат горепосочените думи.
Как може да получите вашата Enigma Box?
Ако темата за текущия месец ви харесва – пишете на Facebook страницата (https://www.facebook.com/enigmaboxbg/ ) и тайните на Enigma Box ще достигнат до вашата врата.
Текущата тема на кутията е именно Star Wars, а нейните създатели гарантират оригинални, уникални и специално подбрани за феновете предмети, част от които са изработени по поръчка.
Нека поставим Enigma Box на тест и ние, истинските фенове, проверим дали ще оправдае очакванията ни.
May the box be with you…

Статията Enigma Box с тематична Star Wars кутия е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече