Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Нов епизод от „С Музиката на Джон Уилямс“ в зала България

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
C-3PO

C-3PO

    Протоколен дроид

  • Администратори
  • 6570 Мнения:

След грандиозния успех на концерите „С Музиката на Джон Уилямс“ през 2015 година, на Декември 7-ми от 19 часа Фортисимо фамилия и Софийска филхармония ще срещнат отново българската публика с филмовата музика написана от Джон Уилямс в един уникален мултимедиен спектакъл.

Диригентът Максим Ешкенази и оркестърът на Софийска филхармония отново ще изпълнят класиките от филмите за „Хари Потър“, „Сам вкъщи“, „Джурасик парк“, „Супермен“ и други шедьоври, написани от Джон Уилямс.

Цялата втора част на концерта ще бъде посветена на Междузвездни войни, а за пръв път на българска сцена ще бъде изпълнена музиката от „Епизод 7 – Силата се пробужда“.

Билетите са вече в продажба на касите на Софийска Филхармония, както и онлайн.

Постер концерт Музиката на Джон Уилямс

Статията Нов епизод от „С Музиката на Джон Уилямс“ в зала България е публикувана първо в Фен сайт за Междузвездни войни.


Прочети повече