Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

? нека Силата да бъде с вас!!!!

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
Jedi_Padwan

Jedi_Padwan

    Потребител

  • Members
  • PipPip
  • 17 Мнения:
Добър ден, жители на галактиката! Нека ви се представя.

На 13 съм и съм момиче. Знам, че псевдонимът ми е малко объркващ, но почти няма жени джедаи, а не се съмнявам, че поне десет от вас са се кръстили на Рей?
Edit: Очевидно грешно.

Още съм ученик, непреодолимо привлечена от светлата страна. За огромно мое съжалаление уча не само в храма на джедаите, но и в основното училище - влача се из джунглите на седми клас и се надявам Силата да бъде с мен на изпита.

Любимите ми герои са Йода и Оби Уан, и Лея, и Люк, естествено💞. Не мога да пропусна Чубака, Трипио и R2. От Анакин като човек не съм особено привлечена, но като персонаж е епичен.
Не мога да определя любимата си серия. Третата я изгледах с очи като чинии и туптящо до пръсване сърце, а петата - ухилена кат' ууки на салам. Другите - като ги гледам.? Защото за свой срам не съм го правила последователно и не помня почти нищо от тях.


Сега довиждане. ? отново - нека Силата да бъде с вас.