Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Снимка

Привет и от мен - Кейлън Вас.

- - - - -

  • Влезте в профила си за да пишете
Няма други мнения в тази тема

#1
Kalen Vas

Kalen Vas

    Новак

  • Members
  • Pip
  • 6 Мнения:

Здравейте, приятели! Като оставим настрана Кейлън Вас, куцото ми "джедайско" име, плод на многогодишна игра на ролеви игри, доста от които по "Междузвездни войни", всъщност се казвам Людмил, на 33 години съм и съм от Враца. Работя като учител по английски в частна езикова школа. През свободното си време обожавам да играя компютърни игри (най-вече ролеви), да чета Стивън Кинг (или да слушам аудио-книгите ако нямам време за четене) и гледам толкова филми и сериали, че понякога се притеснявам за себе си и психическото си здраве. :D Когато времето е хубаво ходя да стрелям с лък по мишена, но за съжаление нямам възможност да го правя толкова често, колкото ми се иска.

 

Фен съм на "Междузвездни войни" от около 15 години, обожавам франчайза и съм играл много от игрите по него. Едни от любимите ми игри са двете KotOR, Jedi Knight: Jedi Academy, а от няколко месеца играя Star Wars: Galaxy of Heroes, една доста зарибяваща колекционерска игра за мобилни устройства с f2p опция. Пробвах и TOR, но ме подразни с вечните "купете си еди какво си" на всеки божи екран от интерфейса и бързо я зарязах.

 

Харесвам почти всичко, свързано с "Междузвездни войни", но си има и изключения, разбира се. Харесвам всичките филми, които са пуснати до момента, доста се забавлявах с анимационните поредици The Clone Wars и Rebels, има и няколко фен-филма, които ми се струват доста силни (визирам конкретно Darth Maul: Apprentice), но имаше други, които хич не ми допаднаха.

 

Не съм сигурен дали имам "любими" персонажи, по-скоро харесвам джедаите като цяло, но пък и ситите си имат своят чар (да не говорим че обикновено изглеждат в пъти по-badass от джедаите). Като конкретни персонажи много ми допадат Дарт Мол (заради визията и бойния му стил най-вече), Асока Тано и Куай-Гон Джин, може би защото последните двама се доближават повечко до "сивите" джедаи. Харесвам и Оби-Уан, още повече че наскоро си правих тест кой персонаж от филмите съм и не се изненадах особено, когато ми се падна точно той.

 

Ако трябва да съм честен, присъединих се към форума, за да се свържа с bobi-one и да го разпитам за светлинните мечове, които той прави, но ще се радвам да се включа и в други дискусии когато имам време, и се надявам да има фенове на мобилната игра Galaxy of Heroes, че няма с кой две думи да си обеля за нея.  :D

 

Ако сте стигнали до тук, поздравявам ви за търпението и се извинявам, че изгубихте няколко минути от живота си, за да ми дочетете представянето.  ;)