Jump to content

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.
Photo

Star Wars: Galaxy of Heroes (Android/iOS)

- - - - - galaxy of heroes android ios mobile

 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Kalen Vas

Kalen Vas

  Новак

 • Members
 • Pip
 • 6 posts

Потърсих тема за GoH, но не успях да намеря, така че реших да направя такава. Има ли фенове на тази игра във форума? Ще се радвам да има с кой да споделя мнения за нея, за различните персонажи и стратегии, които ползвате, какви отбори ползвате за арената, галактическата война и рейдовете, какви кораби за флийт арената и т.н. Аз съм почти 85-то ниво, но съм далеч от ендгейма и метата все още.

 

Ако някой има идея за какво говоря, да пише!  :D Ако не, пробвайте я, може пък да ви хареса!#2
Jedi_Padwan

Jedi_Padwan

  Потребител

 • Members
 • PipPip
 • 17 posts
Изтеглих си я вчера😃. Още съм на първата арена, която е скучна, но се надявам нататък да стане по-яко! Имаче изглежда обещаващо, въпреки че досега не съм играла игри с битки.

#3
Kalen Vas

Kalen Vas

  Новак

 • Members
 • Pip
 • 6 posts

Радвам се, че ти харесва засега! По-натам наистина става по-интересно, като отключиш повече герои ще можеш да използваш повече комбинации между тях. Едно от основните предимства на играта е намирането на синергии, или взаимодействия, между различните персонажи така, че отборът ти да се допълва.

 

В началото ти препоръчвам да се съсредоточиш върху герои, които също са пилоти, т.е. имат кораби за флийт арената (нея ще я отключиш по-натам), и най-вече върху Rebels за обикновената арена, както и доста от евентите.

 

Един примерен първоначален отбор е Lando Calrisian (сложи го като водач, можеш да го фермиш от Cantina 1-E), Boba Fett (от Cantina Store), Stormtrooper Han (от Squad Arena Store), Biggs Darklighter (от Galactic War Store), Jedi Consular (от Hard Nodes) и ако ти остане енергия, Clone Wars Chewbaca също ще ти свърши работа за някои от допълнителните събития, но не е никак спешен. Всички тези персонажи са f2p и доста лесни за отключване и подобряване в началото.

 

И още нещо, започнеш ли да "работиш" по някой герой, добре е да го докараш до максималните 7* преди да започнеш друг. Ти с времето ще видиш, че е най-добре да фермиш персонажи, които са от различни stores, защото всеки store си има отделна валута, която събираш по различни начини в играта, и така няма да ти се налага да ползваш един тип валута за 2 или повече персонажи. Това може да ти звучи объркващо още в началото, но постепенно ще разбереш какво имам предвид, така че не го мисли толкова засега.  :D

 

Ето ти f2p ръководство, който според мен е доста читаво и ще ти свърши работа ако искаш да научиш повече:

https://forums.galax...ptive-f2p-guide

 

И разбира се, ако имаш въпроси, питай смело! Началото е малко трудно и объркващо, но ако си отключиш и екипираш правилните герои за squad arena и по-късно за fleet arena, ще се забавляваш много и ще се задържиш в първите места. Успех!Also tagged with one or more of these keywords: galaxy of heroes, android, ios, mobile