Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.

Stefan_Trekkie

Stefan_Trekkie

Регистрация: 17 юни 2004
Офлайн Последно: 24 ное 2018 08:27
-----

В тема:Добрия стар форум :)

24 септември 2018 - 18:42

Наскоро направих подобна тема. Фейсбук наистина е голям фактор, който погуби не само този форум, а и много други. Има и други фактори от по-дребно естество като например това, че с ранните години на форума повечето потребители бяха диви и необуздани. Пишеше се наляво и на дясно с не голямо съдържание.. Все още помня далечната 2003-2004 година, когато се регистрирах.. Пъпчивец, който си мислеше, че всичко знае хаха. Всъщност не, но така е думата. 


В тема:Игра: познайте робота ?

18 август 2018 - 11:29

Самър, заместена от робот в комедийната анимация - Рик и Морти. 

Следващото е класика... 


В тема:„Соло: История от Междузвездни войни” – обстойно ревю

17 юни 2018 - 10:06

За мен филма се оказа предвидим. Не беше нищо особено, показва някаква стандартна история. Ясното е, че ще се правят още такива филми и се надавам (ме) да подобрят качеството и да получим нещо ново и различно и на ниво.

bb8,

Колкото до Мол.. в еп. 1 не беше прободен, а разрязан през кръста. В анимацията спомената по-горе е с роботизирани крака. 

 

 Аз съм доволен, че има нови филми и серияли на МВ. "Колкото повече, толкова повече" ( сентенцията на мечо Пух). 

 

Не съм много съгласен. Пух си Пух, но повече може да значи и разреждане на таратора с повече вода без добавяне на друго.
Иначе и на мен ми харесват сериалите и ги следя с повече интерес от новите филми. 


В тема:„Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“ – обстойно ревю (със спойлери!)

01 март 2018 - 06:24

Еп. 7 си беше това, което наричат "софт рибуут", демек е подобен на оригинала с леко включване от оригиналните участници, който заемат по-задни позиции. Имаше и големи дупки в този филми, например събирането на Хан, Чуй и  Сокола. Имаше и скалъпено оправдание за това. Но като цяло филма не беше лош и съумя да ме позабавлява. Мен също ме дразни това, че разширената вселена е оставена на заден план и наречена - легенди. Не съм чел много от книгите. Може би по-малко от 10 дори, но ми допадаха. Да не говорим и за игрите. Все още ми текът лигите по jedi knight поредицата, пък и много други хубави игри има. 

Дисни направи това с цел печалба, Те не се интересуват от фенове, от това самите филми да са добри и задоволителни. Почнаха да ги правят на конвейер едва ли не. 

Това като кратък увод, ето и моето мнение за еп.8:

Чувствам се обиден да се наричам фен ако продължават така да нещата и за в бъдеще. Всичко в този филм е направено с леката идея да бъде нарочно различни. Люк хвърля меча в началото, реакцията на "Роуз" и много, много други подобни. Един вид всичко ти подсказва, че отива към някакъв вид клише и точно то да се случи и се случва точно обратното, нарочно. Това се усеща, филма като цяло се усеща много изкуствен. Не се наслаждаваш да го гледаш докато си в киното, не те пренася в един друг свят както с някой от оригиналните части. Естествено имаше и няколко добри моменти, а именно да покажат нещо ново и различно в силата. Връзката между Рей и Рен и проекцията на Люк. Хареса ми и самия край, но като цяло е голяма бъркотия. Да не говорим за това казино. Скука голяма беше тази поредица от сцени. 

Мога да пиша още много, но това ми изниква идейно за сега набързо.