Към съдържанието

Добре дошли във Форумите на Форум Междузвездни Войни
Регистрирайки се във Форумите на Star Wars Bulgaria, ще придобиете допълнителни възможности. Освен да четете темите ще можете да отговаряте, да давате репутация и да гласувате в нашите анкети. Ще можете да общувате с останалите членове, посредством лични съобщения и още някои други благинки ;) Ако имате акаунт може да Влезете от Тук - в противен случай може да си направете Регистрация безплатно.

Stefan_Trekkie

Stefan_Trekkie

Регистрация: 17 юни 2004
Офлайн Последно: 24 ное 2018 08:27
-----

Игра: познайте робота ?

07 август 2018 - 16:52

Здравейте. Бях пуснал преди години в стар трек форума същата игра и се надявам и тук да има интерес. Да проверим знанията си от други фантастики като постнем тук снимка и първия познал поства нова снимка избрана от него. Може да са от филми, сериали или анимация. Все пак да не се прекалява с нещо твърде без известно ..
Ще започна аз..
 


Защо форумът (или форумите като цяло) запустяха.. Дискусия

04 август 2018 - 10:03

Здравейте. Интересно ми е да коментираме причините за падението на форумите в глобална насока. Може би това върви на там последните 7-8 години. Форум е удобно място за споделяне на мнения по дадена тематика, мненията си седят и може да бъдат четени от много други за в бъдеще. И особено за хора търсещи информация или да се включат в дискусии. 

Какво доведе до това да има по 10 мнения на година, а се започна от 10 на час ? Спомням си през далечната 2003 година, когато бях още млад и зелен. Регистрирах се и ходех с голям интерес в компютърния клуб за да отворя, разглеждам и поговоря с други фенове като мен самия. 
Мисля да го пусна като анкета с различни отговори. Ще се радвам да побъбрим хихи. То малко като параграф 22 :)