Два милиона души са взели участие в бетата на The Old Republic
07/12/2011
Jedi Vortex (67 статии)
0 коментара

Два милиона души са взели участие в бетата на The Old Republic

Игралната компания EA съобщи, че в бета тестовете на дългоочакваната онлайн игра The Old Republic са взели участие два милиона геймъри. Заглавието е базирано на франчайза Междузвездни войни и трябва да направи своя официален дебют след две седмици, предаде Eurogamer.През последния уикенд, който в Съединените щати беше празничен, в сървърите на The Old Republic са влезли да играят 750 хиляди души. По време на почивните петък, събота и неделя всеки от влезлите играчи е прекарал средно по 12 часа в игра. В най-пиковия период на бета тестовете е регистрирано максимално ниво от едновременно влезли играчи, възлизащо на четвърт милион души.The Old Republic тръгва официално на 20 декември и се очаква да пожъне голям успех, застрашавайки другите играчи на пазара в областта на MMO забавленията. Издател на заглавието е EA. Компанията е съобщила, че за да излезе цялата работа на печалба са нужни поне 500 хиляди геймъри, които плащат абонамент за участие в най-новата игра по мотиви от Междузвездни войни. Ако бъдат събрани един милион плащащи играчи печалбата вече ще бъде значителна, показват сметките на участниците в изготвянето и дистрибуцията на заглавието.Точната сума, която е похарчена за разработката на The Old Republic не е известна, но се предполага, че тя надхвърля 300 милиона долара.
Източник: kaldata.com

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Етикети game, swtor, бета, игра, тест
Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *