Дромунд Каас
13/01/2010
Lord Alexander (134 статии)
0 коментара

Дромунд Каас

Център на Имперското могъщество

На отдалечения свят Дромунд Каас, в продължение на хиляди години ситите строят своята могъща военна машина в подготовка за нападение на Галактиката.

Колонизирана в древни времена от Ситската Империя, кординатите на Дромунд Каас, са изгубени през времето, оставяйки планета да се изпари като далечен спомен. След разгромната загуба във Великата Хиперпространствена Война, група оцелели сити отчаяно се опитват да избегнат изтреблението от джедаите. Отчаяните сити изоставят своята обща съдба на произвола, отказват се от всички познати хиперпространствени пътища и правят следват опасни и случайни пътища. В продължение на 20 години ситската армада се лута в забравени части на космоса, преди отново да открият системата Дромунд.

Първият век на ситите на Дромунд Каас е посветен на възстановяването на имперската слава. В дълбините на джунглата, великолепната столица Каас е крепостно установена и представя могъществото на Императора. Безпирно Империята работи върху възстановяването на армията и флотата, за неизбежното завръщане във великата галактика. Жаден за власт, Императорът изразходва огромна енергия, за да открие тайни ритуали на тъмнината – ритуали, които разрушават атмосферата на Дромунд Каас, превръщайки йоносферата във въртяща се елекрична буря.

Сега, след близо хиляда години, Империята се е завърнала в галактиката, водейки войната със себе си. Ситите са подчинили множество звездни системи по време на войната, но Дромунд Каас си остава дом на Императора и Тъмния Съвет. Въпреки че планетата е изпълнена с енергията на тъмната страна, военните на Империята имат най-голямо влияние на Дромунд Каас. Тук се създават плановете на Империята и тук се оформят и разбиват съюзи. Успехът и животът на мофове и агенти от имперското разузнаване, зависят от тяхната способност да създават и изпълняват тези планове.

Оттук, от Дромунд Каас, се протяга черната ръка на Империята.

Вижте планетата в официалния сайт на Старата Република.

Източник: revengeofthesith.org

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Lord Alexander

Lord Alexander

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *