Издирва се: Хан Соло
05/12/2015
Hanna Solo (30 статии)

Издирва се: Хан Соло

„Дисни” и „Лукасфилм” буквално разкопават цялата галактика и това според някои е най-лудото издирване на актьор, който да изиграе ролята на младия Хан Соло в планирания спин-оф филм.

Според източниците, повече от 2500 актьори са се срещнали лично или са изпратили свои записи на Джейн Макарти, чиято цел е да открие човека, който ще влезе в костюма, носен от Харисън Форд в оригиналната трилогия и в „Силата се пробужда”.

Част от кандидатите са отпаднали още преди режисьорите на спин-офа Фил Лорд и Крис Милър, който работи с Макарти по филма „Внедрени в час” да създадат окончателния образ на техния Хан. Снимките няма да започнат преди януари 2017, а премиерата е планирана за 25-и май 2018, така че имат предостатъчно време да направят избор.

Топсекретният проект „Соло”, по сценарий на Лорънс и Джон Касдан, е с шеговито работно заглавие Red Cup – препратка към нещото, което стои в основата на колежанските партита, произведено от Solo Cup Corp (Solo Cup Company произвежда  чаши, чинии и други продукти за еднократна употреба, които са много популярни сред колежаните – б. пр.).

han_solos

От ляво надясно: Ансел Елгорт, Дейв Франко, Том Фелтън, Лео Хауърд, Логан Лерман, Джак Рейнър, Макс Тиерио, Майлс Телър, Рами Малик. Снимка: Холивуд рипортър

Част от актьорите, които са били прослушани лично или чрез видеозапис са добре познати (Дейв Франко, Арън Тейлър-Джонсън и Майлс Телър), други – малко известни (Ник Робинсън от „Джурасик уърлд”) и напълно непознати (Лео Хауърд, Тони Олър) и всички те са на различна възраст. Източниците твърдят, че сладурът ще е в средата на двайсетте години, а възрастта на претендентите е от 16 (Чандлър Ригс), до 34 (Рами Малик).

Кастинг режисьорите не са се насочили непременно към американски актьори – в надпреварата участват канадецът Ландън Либоарон, англичаните Ед Уестуик, Том Фелтън и Джошуа Сейс, както и още много други.

Екипът, отговорен за кастинга, е заявил, че ще търси някой, който прилича поне малко на младия Форд, по възможност да е забавен и чаровен и да се справя с екшън сцените. Прослушани са и няколко млади комедианти.

(От Hollywood Reporter)

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Hanna Solo

Hanna Solo