Предстоящи Star Wars книги от Егмонт… и други изненади!
19/11/2015
Nenko Genov (92 статии)

Предстоящи Star Wars книги от Егмонт… и други изненади!

Вече ви информирахме, че от издателство Егмонт България са подготвили солидна доза междузвездни четива за родните фенове! Поредните заглавия вече са достъпни онлайн, а можете да се оглеждате за тях и в книжарската мрежа! Ето и новините по промените около издателския план на Егмонт!

На 21.11.2015 излиза „Внимавай със силата на Тъмната страна“ от Том Енгълбергер, третия и последен от оригиналните преразкази по класическата трилогия. Ревю на тази нова интерпретация на „Завръщането на джедаите” очаквайте скоро на нашия сайт!

Трилогията илюстравони романи „Подвижна мишена”, фокусиращ се върху Принцеса Лея, „Оръжието на джедая”, чийто главен герой е Люк Скайукър, и „Бягството на разбойника”, доразвиващ приключенията на Хан Соло, ще излязат на 24 ноември. Както винаги, нашият сайт ще публикува предпремиерни ревюта и на тези заглавия!

Предстои да научим премиерната дата на младежкия роман „Изгубени звезди”!

А за малките падауани, също от 21.11, ще има цели две поредици от по три книжки с лепенки и плакати! Едната поредица, „Забавна галактика” е посветена на епизодите от Старата трилогия. Другата поредица се концентрира върху героите от „Силата се пробужда”. Честно казано, мисля че и доста поотраснали фенове няма да пропуснат възможността да се сдобият с плакати на новия епизод още преди премиерата на филма!

Уви, от издателската програма отпадат романизациите за възрастни по филмите от Старата Трилогия. Това обаче едва ли ще е пречка за (по)читателите на „Междузвездни Войни”, тъй като тези заглавия вече са издавани у нас преди години –от изд. Летера в серията „Екран“, от Библиотека Галактика в серия „Кино“, и последната версия е с фото-корици от ИК „ТРУД“.

Подробна информация за изданията (рецензия, размер, брой страници, цена и пр.), както и възможност за поръчка, ще откриете на Star Wars страницата в сайта на Егмонт – http://egmontbulgaria.com/marki-i-geroi-2/mezhduzvezdni-voyni-star-wars-391/?page=1&view=grid

И накрая, имаме удоволствието да ви уведомим, че от Егонт приготвят редица изненади за феновете на „Междузвездни Войни” на предстоящия Панаир на Книгата, който ще се проведе от 8 до 13 декември! Много ботански шпиони загинаха, за да се сдобием с тази информация! Следете StarWarsBG.com за подробности!

1111111222222

Споделете с:
 • 24
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  24
  Shares

Коментари

коментара

Nenko Genov

Nenko Genov