Ситът-Мъчител, господар на измамата
12/12/2009
Lord Alexander (134 статии)
0 коментара

Ситът-Мъчител, господар на измамата

Зловещ, Измамващ, Концентрация на могъщество на Силата

Историята на Ситската Империя е изпълнена с политически нагласи и черни тайни – силата на Ситът-Мъчител. Предателството е зад всеки ъгъл на имперските тъмни коридори, а оцеляването зависи единствено от индивидуалната хитрост и волята за манипулиране и победа над враговете и съюзниците. Мъчителят експериментира със забранени сили, не само за да оцелее в тази неблагоприятна среда, но за да се отличи и да поеме властта.

Въпреки потенцила си, малко последователи успяват да да се изправят срещу суровите изпитания, за да станат Сити-Мъчители. Единствено най-непоколебимите последователи го постигат, но тези сити обикновенно трябва да бъдат наблюдавани. Благодарение на своите гениални манипулативни умение, Мъчителите могат да използват и враговете и съюзниците си, в подкрепа на своите лични задачи. Съпровождайки тази мощ на Силата, те са способни да източват живота от своите врагове, за да подкрепят себе си и своите съюзници.

Въпреки, че техните умения са много, най-страшното на Ситите-Мъчители е тяхното умение е да насочват енергията на Силата, което ги прави невероятна гледка на бойното поле. Множество искри от светкавици могат да бъдат пуснати от пръстите на Мъчителите, които обграждат тяхните врагове в чиста енергия на Силата. Мъчителите могат да променят светкавиците, така че да зашеметят, усмирят или да унищожат техните противници и това се е превърнало нещо като техен подпис. Тези, които са изпитали светкавиците на Мъчител и са оцелели, отстъпват при най-малкия звук на електричество.

Овладяване на Тъмната Страна

За да достигнат най-високите ешелони на могъществото, Мъчителят се нуждае от нещо повече от Светкавици и от остър като бръснач ум. Най-могъщите Мъчители се осмеляват да изследват минали загадки и да разкриват само за себе си нови умения. Силата е източник на безкраен потенциал, който Мъчителите подчиняват на своята воля. Тази енергия позволява на Ситите-Мъчители да се превърнат в архитекти на бъдещето на Империята… или просто архитекти на тяхното собстено унищожение.

Вижте още снимки и видео за Ситът-Мъчител тук.

Източник: revengeofthesith.org

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Lord Alexander

Lord Alexander

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *