Тайните на Вос
12/04/2010
Lord Alexander (134 статии)
0 коментара

Тайните на Вос


Мистици, използващи Силата , Вечна война

Вос е планета на повече въпроси, отколкото отговори. Открита по случайност малко след Договорът на Корусант, е смятано , че нейните скалисти плата, добре запазени върхове и зелени гори са населени единствено от Гормак – технически развити, преди космическо пътуване, невероятно враждебни местни. Когато второ, по-малко населен вид на Вос се разкрива, галактиката е хвърлена в смут и войната почти започва отново.

Първоначално изолирано на един висок връх и числено превъзхождно от своите врагове, местните, не-Гормак използват същото име за себе си като това на своя свят – Вос. Обречени в губеща война с неумолим враг, който ги вижда като нарушение в своя естестен закон, притиснатите Вос оцеляват в продължение на векове от атаките на Гормак, благодарение на дисциплинираното обучение от техните командири, местоположението и укреплението на техния планински град и безпогрешното водачество на Мистиците Вос.


Мистиците Вос владеят Силата и са много могъщи. И ситите и джедаите са на едно мнение по този въпрос. Вос не са съгласни. Те не знаят нищо за Силата и не се интересуват от външно мнение. Мистиците имат видения, които никога не грешат. Вос следват тези видения, за да оцелеят. Когато Ситската Империя планира да превземе Вос, Републиката се опитва да защити планетата, но Мистиците видяли и двата заговора и накрая една флота изчезнала, Империята се смирила и две могъщи сили дошли на Вос с мир, за да спечелят благосклонност.

Вижте още снимки и видео от планетата на официалния сайт на Старата Република.

Източник: revengeofthesith.org

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Lord Alexander

Lord Alexander

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *