Тарис: Завещание на ситско унищожение
14/02/2010
Lord Alexander (134 статии)
0 коментара

Тарис: Завещание на ситско унищожение


Някога дом на просперираща цивилизация, Тарис е бил сринат от ситския лорд дарт Малак, преди около 300 години в Джедаиската гражданска война. Като символ на надежда, спасение и предизвикателство, Републиката е започнала да колонизира наново Тарис. За да успеят, те трябва да се справят с токсична почва, опасни пирати и свирепи ракгноли – единствениете оцелели след ситската бомбардировка. Решени да надвият предизвикателствата, Републиката и джедаите си проправят път успешно. Но имперското разузнаване има други планове…

Завещание на ситско унищожение

Тарис е след апокалиптично блато, изоставена, но не забравена от галактиката за тези три века. Доскоро, единствено руините са показвали за съществуването на минала цивилизация, живяла на повърхността – цивилизация унищожена от ситския лорд дарт Малак, докато търсил да убие рицарката-джедай Бастила Шан.

Като символ на надежда и спасение, Републиката прави опит да колонизира наново Тарис, като построява космическо пристанище, военна база и сгради сред руините. Останките от някога великият свят-град се оказват много по-опасни, отколкото някои са предполагали, докато някой вярват, че опитът за възстановяването на Тарис е обречен на провал. Едно е сигурно – почистването на това, което ситите са унищожили, не е толкова опасно, колкото това, което не са.

Дълбоко в мрачните блатисти руини живее наследството на вековна чума, някога затворена в подземния свят на Тарис. Групи от ужасяващи ракгноли – създания на ситската алхимия – бродят по повърхността на планетата. Има сведения, че някои от тези ракгноли странни сили.


Решени да преодолеят предизвикателствата, Републиката и джедаите напредват със своите опити за нова колонизация. Възстановяването на това, което ситите са унищожили преди 300 години, ще бъде символична победа, като докаже на галактиката , че не бива да се страхува от Ситската Империя. Но Империята няма намерение да остави такова значимо постижение.

Вижте планетата в официалния сайт на Старата Република.

Източник: revengeofthesith.org

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Lord Alexander

Lord Alexander

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *