30 дни до Премиерата на Rogue One – История от Междузвездни войни
15/11/2016
Jedi Vortex (68 статии)

30 дни до Премиерата на Rogue One – История от Междузвездни войни

Остават точно 30 дни до премиерата на Rogue One – История от Междузвездни войни, която ще се състои на 16-ти декември тази година, с начало 00:00 часа (четвъртък срещу петък). Ако все още не сте решили къде да гледате премиерата ето едно предложение от нас – заповядайте в IMAX в Mall of Sofia, за да се насладим заедно на любимият ни филм. Очакванията на феновете са видят един боен филм в стила на старата трилогия, имено защото историята носи бунтовнически дух и е свързана със Звездата на смърта и самият Дарт Вейдър. Но какво всъщност ще видим – може само да гадаем. Определено изненадите няма да липсват. Всичко ще разберем на Премиерата на Rogue One – История от Междузвездни войни.

До тогава може само да чакаме с нетърпение. Нека си припомним един Трейлър на Rogue One: История от Междузвездни войни (2016) с български субтитри.

„Действието в Rogue One се развива преди Междузвездни войни: Нова надежда и завива от основния сюжет на сагата, но носи класическите елементи на поредицата. Ще навлезем в нова територия, която изследва сблъсъка през призмата на една наземна война, без до губи от атмосферата на Междузвездни войни, която феновете познават толкова добре.”

Вижте и още информация за Rogue One – История от Междузвездни войни:

НОВ ПОСТЕР И ТРЕЙЛЪР НА ROGUE ONE

ТОНОВЕ ЕКСКЛУЗИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗA STAR WARS: ROGUE ONE! (ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕРИ!)

КАКВО И КОГА ДА ОЧАКВАМЕ ОТ STAR WARS: ROGUE ONE?

ПЪРВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА ROGUE ONE Е ВЕЧЕ ТУК!

НОВИТЕ ЩУРМОВАЦИ В ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

14542550_695600187255227_6099487539061202668_o

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.