StarWarsBG.com и Егмонт България организират конкурси за малки и големи фенове!
27/11/2015
Nenko Genov (92 статии)

StarWarsBG.com и Егмонт България организират конкурси за малки и големи фенове!

До премиерата на „Силата се пробужда” остават три седмици! И докато трае предстартовото броене, Българският фен-сайт на „Междузвездни Войни” StarWarsBG.com и издателство Егмонт България предизвикват всички джедаи, сити, щурмоваци, пилоти, ловци на глави, бунтовници, дроиди, космически пирати и контрабандисти да премерят сили в два конкурса с награди!

Крайният срок за участие в конкурсите е 17.12.2015, 23.59ч., а журито се състои от майсторите джедаи от екипа на StarWarsBG.com!

 

КОНКУРС #1

Фен-арт конкурс за млади падауани! Оставете за момент светлинните мечове и бластерите, грабвайте моливите и боичките! Очакваме детски рисунки на тема „Междузвездни Войни и аз!”. Рисунките изпращайте сканирани (или снимани) на email: swbgkonkurs@gmail.com (Не забравяйте да ни пишете и своето име и възраст!)

Рисунките ви ще бъдат публикувани в специална фен-арт галерия на StarWarsBG.com, а двамата автори на най-добрите рисунки ще получат комплект от три занимателни книжки Star Wars!

 

КОНКУРС #2

Фен-фикшън конкурс! Имате склонност към писането? Изпратете ни Вашите собствени истории в галактиката на „Междузвездни Войни”! Няма възрастови ограничения, нито пък минимален или максимален брой страници за разказите. Но все пак, решаващо е качеството на историите, а не тяхната дължина! Очакваме разказите Ви на email: swbgkonkurs@gmail.com (Не забравяйте да ни пишете и своето име и възраст!)

Трите най-добри разказа ще бъдат публикувани на StarWarsBG.com, а авторът на най-добрия разказ ще получи като награда романа на Клаудия Грей „Star Wars: Изгубени звезди”.

 

Победителите от двата конкурса ще бъдат обявени на StarWarsBG.com на 18.12.2015. В случай, че спечелите, екипът на StarWarsBG.com ще се свърже с Вас на същия e-mail адрес, от който сте изпратили рисунка или разказ, и ще Ви помоли за адрес, на който да бъде изпратена Вашата награда!

Успех! И нека талантът, вдъхновението и Силата бъдат с Вас!

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Nenko Genov

Nenko Genov