Били Дий Уилямс: „Не съм си представял, че друг може да бъде Ландо”
05/02/2017
Hanna Solo (30 статии)

Били Дий Уилямс: „Не съм си представял, че друг може да бъде Ландо”

Актьорът Били Дий Уилямс наскоро е бил забелязан да обядва с Доналд Глоувър, който ще изиграе ролята на Ландо Калрисиън във филма за младия Хан Соло.  Ето какво споделя пред „Холивуд рипортър”:

Наскоро сте обядвали заедно с Доналд Глоувър. За какво си говорихте?

Трябва да отбележа, че той е много приятен младеж. Прекарахме си много добре заедно и си говорихме много. Попита ме някои неща за Ландо. Предполагам, че направи това, което обикновено правят актьорите – да събере информация, която да го ориентира в каква посока да поеме. Затова просто си седяхме и си говорехме и аз не се опитах да му налагам нищо – вероятно той има свои идеи. Той е много талантлив млад мъж. Слушах негови записи (Childish Gambino е псевдонимът на Глоувър, който се изявява и като рапър) и наистина харесах музиката, която прави.

Какви бяха идеите, които той сподели с вас?

Мисля, че преди всичко той искаше да се срещне с мен, да ме види на живо, да ме опознае и вероятно да използва впечатленията си, за да развие образа на Ландо.

Наскоро той каза, че не е готин като вас. Дадохте ли му съвет как да стане готин?

Никой не е готин като мен (смее се). Ще му бъде трудно. Шегувам се. Доналд е еклеткичен и мисля, че това е много важно, особено  за характера на Ландо. Той е еклектичен в начина, по който прави изкуство. Докато си говорехме, имах усещането, че е отворен към света човек.

Преди време бяхте казали, че продуцентите трябва да оставят Ландо намира. Променихте ли си мнението след срещата с Глоувър?

Не знам. Аз прекалено много се идентифицирам с Ландо. Искам да кажа, че той беше част от живота ми цели 30 години. Дори когато правя други неща, които са известни на хората, те пак ме свързват с Ландо. Никога не съм си представял, че някой друг ще бъде Ландо. Аз виждам себе си като Ландо.

Трудно ли е да се сбогуваш с героя си и  да гледаш как той продължава живота си без теб?

Е, в крайна сметка трябва да му се случи нещо ново. Но аз не се сбогувам с него.  Той все още е част от живота ми. Аз го създадох.

Гледахте ли някой от най-новите „Междузвездни войни”, които излязоха напоследък?

Гледах „Силата се пробужда” и мисля, че беше добър. Наистина ми хареса.

Бихте ли направили камео във филма за младия Хан Соло?

Не знам. Зависи дали ще ме поканят. Нямам нищо против.

А иска ли ви се?

Ако ми предложат, не бих отказал.

Говорили ли сте с Харисън Форд за това какво мисли по въпроса друг актьор да играе ролята му?

Не – той е прекалено зает.

От Hollywood Reporter

Споделете с:
 • 23
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  23
  Shares

Коментари

коментара

Hanna Solo

Hanna Solo