Гледайте: Изтритите cцени от „Междузвездни войни“ от „Нова Надежда“ до „Отмъщението на Ситите“
09/06/2015
Slavi Solo (29 статии)
0 коментара

Гледайте: Изтритите cцени от „Междузвездни войни“ от „Нова Надежда“ до „Отмъщението на Ситите“

Часовникът тиктака. Остават по малко от 200 дена до 18 декември и „Междузвездни войни:  Силата се Пробужда“.

Епизод VII ще е първото появяване на „Междузвездни войни“ на големия екран от 2005 г., когато беше премиерата на „Епизод III: Отмъщението на Ситите“ Още повече, че той предлага реюниън на оригиналното трио – Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър – 32 години в процес на изграждане. С две думи, очакванията са високи. Филмът е в ръцете на режисьорът Джей Джей Ейбрамс и феновете от цял ​​свят чакат със затаен дъх, за да видят това, което ще направи.

Докато ние чакаме, е наложително дори, да се ​​преразгледат шестте предишни епизоди в целия им блясък, накисване в историята на Star Wars до колкото е възможно. Естествено, това се разпростира дори върху сцени не в оригиналните разфасовки от предходните половин дузина филми. За щастие, в YouTube са качени изтритите сцени от Блу-рей изданията на филмите.

„Епизод IV – Нова Надежда“ – 8 минути и половина, съдържащи шест изтрити сцени (включително алтернативна среща между Люк и Бигс).

„Епизод V – Империята отвръща на удара“- 12 минути и половина, с 9 сцени, сред които редица Wampa сцени и 75 секунди на Йода тестващ Люк.

„Епизод VI – Завръщането на Джедаите“- 9 минути и половина, но този път, съдържащ само четири дълги поредици, сред тях продължителено бунтовническо нападение и пясъчна буря на Татуин.

„Епизод I – Невидима Заплаха“- най – дългия клип, с девет сцени и близо 17 минути изтрити кадри. Някои сцени от блу-рейя, не са имали пост продукция (т.е. син екран и незавършени ефекти).

„Епизод II – Клонираните атакуват „- 10 сцени, които са дълги малко над 15 минути. Почти всяка една сцена е с диалози. Изрязани от филма са 15 минути диалог. Сцените са ходене и говорене. Надяваме се, че Ейбрамс взема поука от тях и идва с по-добро съотношение диалог – действия за Епизод VII.

„Епизод III – Отмъщението на Ситите“- 10 сцени, почти 15 минути. Изтрити сцени, взети от DVD и Блу-рей изданията на филма.

Споделете с:
 • 20
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  20
  Shares

Коментари

коментара

Slavi Solo

Slavi Solo

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *