Ексклузивно съдържание за „Силата се пробужда“ от новия брой на Entertainment Weekly
12/11/2015
Georgi Martev (65 статии)

Ексклузивно съдържание за „Силата се пробужда“ от новия брой на Entertainment Weekly

Специалното двойно издание на тазседмичния брой на Entertainment Weekly е изцяло посветено на Междузвездни войни: Силата се пробужда. Броят се предлага с четири различни корици: Хан Соло, Рей, Фин и R2-D2 и C-3PO:

Зад кулисите на „Силата се пробужда“

От произхода и предаването на сагата на Джордж Лукас за едно ново поколение, до това как художници и разказвачи развихрят въображението си, за да измислят нови създания, места и герои. Тази история разказва за големите играчи и разкрива невиждани досега снимки от снимачната площадка.

Хвърляме светлина върху спойлери, но Ейбрамс разкрива някои подробности за героите, включително историята на извънземен пират на Лупита Нионг’о – Маз Каната, какво название носи принцеса Лея, и какво трябва да знаем за Starkiller Base, планетата-оръжие, което видяхме в плаката на филма.

 

Завръщането на Хан Соло

Намираме се в хангара на Харисън Форд в Санта Моника, за един по-задълбочен разговор със актьора, избягал от смъртта, за оцеляването му след самолетната катастрофа, оцеляването му след като врата на Millennium Falcon падна върху него по време на снимките, и оцеляването на Хан Соло достатъчно дълго, за да може актьора да го играе отново.

 

Къде е Люк Скайуокър?

Не можем да отговорим на този въпрос. (Това е работа на филма.) Но Ейбрамс и Марк Хамил обяснат как последният джедай е преминал от герой в междугалактически мистериозен човек. Спомените на галактиката за Скайуокър може да са избледнели, но не се притеснявайте – създателите на филма не са го забравили.

 

Фин и Рей

Дейзи Ридли и Джон Бойега говорят за разсчупени расови и полови бариери в Star Wars, както и създаването на приятелството – в реалния живот, и на екрана – пустинен боклукчия и беглец щурмовак, които имат повече общи неща, отколкото бихте очаквали.

 

Създания и превозни средства

Тайните на BB-8 и дребният продавач на Jakku известен като Bobbajo, технологични характеристики от дизайнерския екип на производството за ръждясалия спийдър на Рей (Дейзи Ридли) и реконструираният Millennium Falcon.

 

Обличане на Галактиката

Моли Смит пише за костюмите и грима в „Силата се пробужда“ и неговите предшественици, с подробно описание на тайните на маска Кайло Рен, якето на Хан Соло, пустинните приспособления на Рей и някои от по-емблематичните тоалети от оригиналната трилогия.

 

Едноминутното ръководство

Вашият гид за всеки от предходните шест Star Wars филми. Анализът на Кевин П. Съливан за всеки от филмите е за тези, които, не са имали време през последните 38 години да останат в течение с всички новости в Галактиката.

 

Невиждани досега снимки от филма:

Новият брой на Entertainment Weekly можете да закупите тук!

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Georgi Martev

Georgi Martev