Кевин Кайнър публикува саунтрака към Star Wars: Rebels
30/05/2015
Jedi Vortex (68 статии)
0 коментара

Кевин Кайнър публикува саунтрака към Star Wars: Rebels

Когато става дума за емблематични музикални партитури, никой не може да победи легендарния Джон Уилямс, който е озвучил всяка една сцена в Star Wars филмите досега, заедно с много други блокбъстъри. Но един композитор, който е доказал способността си да подражава стилът на Уилямс в анимационната част на Star Wars е не друг, а Кевин Кайнър (Kevin Kiner) . Кайнър пише музиката за шест сезона на Star Wars: Войните на клонингите, а след това и към най-новият Star Wars анимационен сериал, Star Wars Rebels (Междузвездни войни: Бунтовници). От години феновете искаха саундтрака на The Clone Wars да бъде представен в цялостен вид, и ето, че през миналата година това се случи. Сега Кевин Кайнър пусна и музиката за Star Wars: Rebels на неговия сайт.
Може да чуете саундтрака тук, a да изтеглите файловете от тук.

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *