Какво знаем за саундтрака на „Силата се пробужда“
28/06/2015
Jedi Vortex (68 статии)
0 коментара

Какво знаем за саундтрака на „Силата се пробужда“

Всички фенове на Сагата чакаме с нетърпение освен Епизод 7: Силата се пробужда, но и музикалния саундтрак към него. Музиката на Джон Уилямс придава на всеки филм допълнително очарование и мощ.
За разлика от първия трейлър на Епизод 7, във втория трейлър има малко повече музика. За наше щастие чуваме няколко мелодии писани от Джон Уилямс. В началото се появява добре познатата ни музикалната тема на Силата, след това се смесват и други стари теми. Интересното е, че всичките те са от Старата трилогия – няма нищо от музиката на Епизод 1, 2 и 3. Това, което музикално ни се загатва е, че със сигурност в новия саундтрак ще чуем референции към музиката на „Завръщането на джедаите“, а това със сигурност ще се хареса на по-старата генерация фенове.За сега е сигурно, че Джон Уилямс, ще сътвори музиката към Епизод 7, но от както Disney правят Star Wars, нищо не е същото и нищо не е сигурно… Ето, че London Symphony Orchestra (LSO) няма да изпълнява музиката от The Force Awakens. За първи път легендарния LSO няма да участва в правенето на Сагата. Вместо него, партитурата ще бъде записана от „Фестивален оркестър“ , или казано по-разбираемо – оркестър от наемници.

classic-fm-no-londonsymphony

И така, на всички фенове ни остава да се надяваме, че Дисни няма да реши да променя още нещо и току виж във финалните надписи на следващите епизоди не присъства името Джон Уилямс.

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *