„Star Wars: Създай и твори” – ревю
27/02/2017
Nenko Genov (90 статии)

„Star Wars: Създай и твори” – ревю

Българска Star Wars премиера се оказва световна?!? Какво знаете вие! Благодарение на „Егмонт България” едно от най-новите Star Wars заглавия вече достигна до родните фенове! На 11 февруари „Star Wars: Създай и твори” зарадва малките (е, добре де, признаваме си – И ГОЛЕМИТЕ!) почитатели на Сагата у нас. Е, завистта може и да е път към Тъмната страна, но западните фенове имат пълното право да ни завиждат, тъй като при тях книгата ще се появи чак на 9 март!

„Star Wars: Създай и твори” е идеалната комбинация между страстта по любимите филмови герои и часовете по ръчен труд в Джедайската академия. Очакват ви 48 цветни страници с разнообразни задачи, за чието изпълнение ще са ви нужни ножица (реже една идея по-прецизно и безопасно от светлинния меч), лепило, четки, боички, разноцветни парчета плат… и разбира се – Силата! Само нека малките падауани не прескачат правилата за майсторене, защото понякога ще е нужна помощ от мама, татко или друг майстор-джедай.

„Направи го или не го прави. Няма опитай!” – казва Йода. А с книжка като тази ще имате доста неща за правене! Какво ли няма тук!

– Инструкции, чрез които стъпка по стъпка ще се научите да рисувате и оцветявате Дарт Вейдър, Йода, Кайло Рен… Към всеки от героите ще откриете и любопитни факти, свързани с неговата история.

– Не са забравени и роботите! Тук са всеобщите любимци R2-D2 и BB-8! А за къде е един бунтовнически дроид астромеханик без прилежащия му Х-изтребител!

– Идеи как да пресъздадете емблематични Star Wars герои като комплект симпатични куклички за пръсти!

– Ще си направите своя собствена тениска със страховития Дарт Мол!

– А смеете ли да изпитате своите папие маше умения срещу имперските щурмоваци?

Ще откриете и тематични Star Wars шаблони и ред други изненади. Към книжката вървят също така и страхотни лепенки, както и скицник с 24 листа.

И не на последно място, създателите на книгата са включили един от любимите ми цитати на Йода!

 

Това е една книга в най-добрите традиции на „The Star Wars Craft Book” на Бони Бъртън и серията „You Can Draw Star Wars”. „Star Wars: Създай и твори” е чудесен начин за малките почитателите на „Междузвездни войни” да научат повече за вселената и героите й по един наистина стимулиращ и креативен начин, а за големите – да се позабавляват редом с децата! И нека вдъхновението бъде с Вас!

Споделете с:
 • 16
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  16
  Shares

Коментари

коментара

Nenko Genov

Nenko Genov