Star Wars Detours – новата анимация от Лукасфилм
25/08/2012
Jedi Vortex (67 статии)
0 коментара

Star Wars Detours – новата анимация от Лукасфилм

Подробности около новата компютърна анимация на Лукасфилм бяха разкрити на сбирката Star Wars Celebration VI. Star Wars Detours е анимационна комедия, действието в която се развива в периода между Епизод III и Епизод IV. В нея ще видим как изглежда обикновеното ежедневие в една далечна, далечна галактика, представено в пародиен вид. Вместо напрегнати битки и неочаквани обрати, анимацията ще ни покаже обикновените жители на Вселената и техните ежедневни проблеми… които всъщност често са свързани с известни ловци на глави, луди еуоки и дори тъмни ситски лордове.

Зад анимацията стоят създателите на Robot Chicken (включително трите Star Wars специални епизода) Сет Грийн и Матю Сънрайш, на които ще помага и режисьорът Тод Граймс. Сред актьорите, озвучаващо героите на анимацията, са някои от актьорите от филмите – Антъни Даниелс (Трипио), Ахмед Бест (Джар Джар) и Били Дий Уилямс (Ландо), както и добре познатите от Robot Chicken Star Wars гласове на Сет Макфарлън (Палпатин), Ейбрахам Бенруби (Вейдър), Брекин Майер (Боба Фет), Сет Грийн и много други. Катрин Тейбър (гласът на Падме Амидала във „Войните на клонираните“) пък ще озвучава младата принцеса Лея.

Все още няма данни кога ще започне излъчването на анимацията, но вече са налични първият й трейлър, както и няколко отделни клипа:

Трейлър:

Анимацията все още няма официален сайт. Засега новостите около нея се публикуват на страницата й във фейсбук:
https://www.facebook…starwarsdetours

 

 

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *