Enigma Box с тематична Star Wars кутия
14/04/2017
Jedi Vortex (67 статии)

Enigma Box с тематична Star Wars кутия

Чудили ли сте се как може да се опише думата „изненада“? Изумление, смайване, удивление, сюрприз, загадка, неизвестност, тайнственост. Точно това Enigma Box иска да изпитате и вие!
Какво е Enigma Box ли?
Кутията на тайните, която всеки месец ще ви изненадва с нова тематика, внимателно подбрана от екипа й или на база на вашите предложения. Всяка кутия съдържа уникални предмети, свързани с текущата тема, които ще предизвикат във вас изненада, за която не достигат горепосочените думи.
Как може да получите вашата Enigma Box?
Ако темата за текущия месец ви харесва – пишете на Facebook страницата (https://www.facebook.com/enigmaboxbg/ ) и тайните на Enigma Box ще достигнат до вашата врата.
Текущата тема на кутията е именно Star Wars, а нейните създатели гарантират оригинални, уникални и специално подбрани за феновете предмети, част от които са изработени по поръчка.
Нека поставим Enigma Box на тест и ние, истинските фенове, проверим дали ще оправдае очакванията ни.
May the box be with you…

Споделете с:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  14
  Shares

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.