„STAR WARS in Concert“ в България се отменя
09/02/2016
Jedi Vortex (67 статии)

„STAR WARS in Concert“ в България се отменя

Българската публика ще се размине с едно от най-великите шоута – „STAR WARS in Concert”. Организаторите отменят събитието, което трябваше да се проведе на 21.05.16 в Арена Армеец. Не се посочват официални причини, но със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес. Ето и повече информация по темата от страна на Ивентим България. Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:
– cумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;
В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – молим да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. „6-ти септември“ 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
– с наложен платеж или по банков път – молим да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще ви възстановим сумата в брой.

При нужда от повече информация, пишете на info@eventim.bg.

Източник: radiofresh.bg

Споделете с:
 • 22
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  22
  Shares

Коментари

коментара

Етикети музика
Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.