Втори сезон на „Междузвездни войни: Бунтовниците“ с премиера на 10 Октомври
08/10/2015
Jedi Vortex (67 статии)

Втори сезон на „Междузвездни войни: Бунтовниците“ с премиера на 10 Октомври

Предстои премиерата на дългоочаквания втори сезон на „Междузвездни войни: Бунтовниците“ в събота,
10 октомври, от 14:45 ч. по Дисни Ченъл България.

Сезонът стартира със специален едночасов филм „Междузвездни Войни: Бунтовниците – Обсадата на Лотал“. След премиерата сезонът ще продължи да изненадва с нови епизоди през есента. Следващите серии са изпълнени с вълнуващи приключения с Бунтовниците, които включват повече изяви с любимите на феновете герои Дарт Вейдър, Асока Тано, Капитан Рекс, Уолфи и Грегор.

Историята в анимационната поредица „Междузвездни войни: Бунтовниците“ се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката. Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

Споделете с:
 • 35
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  35
  Shares

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.