Дисни ще създаде атракции, посветени на Междузвездни войни
16/08/2015
Jedi Vortex (67 статии)

Дисни ще създаде атракции, посветени на Междузвездни войни

Компанията “Дисни” ще създаде тематични зони в своите увеселителни паркове в Калифорния и Флорида, посветени на поредицата “Междузвездни войни”. Те трябва да бъдат готови до 2017 година.

Тематична зона, посветена на култовата фантастична сага „Междузвездни войни“, ще бъде създадена в увеселителните паркове на „Дисни“ в Калифорния и Флорида. Това съобщи изпълнителният директор на компанията Боб Айгър. В тях ще има различни атракции, като посетителите ще могат да полетят с космическия кораб на Хан Соло „Хилядолетния сокол“. Някои от звездите, участващи в седмата част от сагата, която ще тръгне по кината в края на годината, посрещнаха новината с ентусиазъм.

 

ОСКАР АЙЗЪК, актьор: Вълнувам се, а и се надявам, че няма да се редя на опашки и ще получа ВИП-пропуск, все пак участвам във филма.

ЛУПИТА НИОНГО, актриса: Толкова много неща се случват във вселената на “Междузвездни войни”. Това е наистина страхотно. Не мисля, че могат да объркат нещо. Просто трябва да останат верни на идеите, превърнали “Междузвездни войни” в легенда.

Междувременно стана ясно, че режисьорът на „Джурасик свят“ – Колин Тревъроу, ще поеме създаването на „Междузвездни войни: Епизод 9“. „Това не е просто работа“, емоционално обясни той. „Това е като да седиш до лагерния огън, обкръжен от изумителна група разказвачи, кинаджии, актьори и занаятчии. Разказваме нови истории на по-младото поколение, защото те заслужават това, което имахме и ние – митология, която да нарекат своя“, отбеляза Тревъроу.

Източник: ТВ+

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.