Онлайн RPG Star Wars: Uprising излезе за Android и iOS
10/09/2015
Jedi Vortex (67 статии)

Онлайн RPG Star Wars: Uprising излезе за Android и iOS

Добра новина за феновете на вселената на „Междузвездни войни“: в App Store и Google Play, беше пусната новата ролева игра Междузвездни войни: Въстание (Star Wars™: Uprising), която разказва за събитията между шести и седми епизод на Сагата. От Star Wars: Uprising не очаквайте разкрития, но феновете ще могат да влязат в познатия свят, изпълнен с дронове, светлини и джедаи.

Star Wars ™: Uprising е първият Star Wars RPG разположен между Star Wars ™: Епизод VI: Завръщането на джедаите ™ и Star Wars ™: Силата се Пробужда ™.
Присъединете се към милиони играчи в света, в нова битка срещу империя!

Star Wars: Uprising е под формата на изометричен шутър с ролеви елементи. Според вашият герой, който вие ще трябва да създадете в началото на играта, ще получите характерно оборудване, а по-късно ще откривате неговите различни способности. Много хора ще бъдат щастливи, че в играта ще има мащабни мултиплейър битки.

Играта е достъпна безплатно за IOS и Android. Разработчиците обещават, че в бъдеще, ще добавят нови планети, оборудване и задачи в Star Wars: Uprising.

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Етикети android, iOS, RPG, Uprising, игри
Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.