Онлайн RPG Star Wars: Uprising излезе за Android и iOS
10/09/2015
Jedi Vortex (67 статии)

Онлайн RPG Star Wars: Uprising излезе за Android и iOS

Добра новина за феновете на вселената на „Междузвездни войни“: в App Store и Google Play, беше пусната новата ролева игра Междузвездни войни: Въстание (Star Wars™: Uprising), която разказва за събитията между шести и седми епизод на Сагата. От Star Wars: Uprising не очаквайте разкрития, но феновете ще могат да влязат в познатия свят, изпълнен с дронове, светлини и джедаи.

Star Wars ™: Uprising е първият Star Wars RPG разположен между Star Wars ™: Епизод VI: Завръщането на джедаите ™ и Star Wars ™: Силата се Пробужда ™.
Присъединете се към милиони играчи в света, в нова битка срещу империя!

Star Wars: Uprising е под формата на изометричен шутър с ролеви елементи. Според вашият герой, който вие ще трябва да създадете в началото на играта, ще получите характерно оборудване, а по-късно ще откривате неговите различни способности. Много хора ще бъдат щастливи, че в играта ще има мащабни мултиплейър битки.

Играта е достъпна безплатно за IOS и Android. Разработчиците обещават, че в бъдеще, ще добавят нови планети, оборудване и задачи в Star Wars: Uprising.

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Етикети android, iOS, RPG, Uprising, игри
Jedi Vortex

Jedi Vortex

<p>Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата.<br /> Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.</p>