30 дни до Междузвездни войни: Силата се пробужда (обзор)
17/11/2015
Jedi Vortex (68 статии)

30 дни до Междузвездни войни: Силата се пробужда (обзор)

Остават 30 дни до „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и вълнението на всички фенове се увеличава с намаляването на всеки един ден до премиерата. Последният месец се случиха много неща накуп, решихме да ви припомним някои от тях.

Видяхме официалния постер

star-wars-the-force-awakens

Видяхте ли ексклузивния IMAX постер?

 

Стартираха в продажба билетите за „Силата се пробужда“

А вие успяхте ли да купите билет за премиерата?

Излезе официален трейлър

Какво мислите за този разширен трейлър, дело на един български фен?

Подгряването продължи и отпечатването на няколко Star Wars книги за българските фенове:

Star Wars Нова Надежда: Принцесата, разбойникът и фермерското момче”, „Star Wars Империята отвръща на удара: И какво? Ще ставаш джедай?” и „Странният случай с Оригами Йода”.

И още, излязоха тв спотовемеждународни постери и трейлъри с невиждани до сега кадри, видяхме (и чухме) и дублиран на български език трейлър, мечтата на Даниел Флийтууд се сбъдна и видя специална режисьорска версия на Епизод VII точно преди да напусне този свят и да се слее със Силата.

Всички са увлечени по Сагата, заспиват ни безброй реклами и рекламни продукти на Междузвездни войни. Едно е ясно, следващия месец светът ще е Star Wars. И всичко това в рамките на един месец. Какво ли ни очаква следващия месец?

Усещате ли засилващите се вибрации на Силата?

Споделете с:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.