Поглед зад кулисите на Star Wars: The Force Awakens от Comic-Con 2015
11/07/2015
Jedi Vortex (67 статии)
0 коментара

Поглед зад кулисите на Star Wars: The Force Awakens от Comic-Con 2015

Фенове в Сан Диего Comic-Con в Hall H бяха изненадани със специален поглед зад кулисите на Star Wars: The Force Awakens от режисьора Джей Джей Ейбрамс и президента на Lucasfilm Катлийн Кенеди. Създателите на филма бяха на сцената заедно с актьорите Дейзи Ридли, Марк Хамил, Кари Фишър, Харисън Форд и други.

В края на презентацията, цялата аудитория в залата, която беше над 6000 фенове, са били поканени да продължат честването с изненадващ Star Wars Fan Concert. The San Diego Symphony изпълни класическата музика на Междузвездни войни от Джон Уилямс в Embarcadero Marina Park South.

Да не забравяме, че не остава много време – Епизод 7 на Междузвездни войни: Силата се пробужда е в кината на 18 декември 2015 година!

Споделете с:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  14
  Shares

Коментари

коментара

Jedi Vortex

Jedi Vortex

Възхищавам се на Star Wars маниаците, които знаят толкова много факти за Вселената на Междузвездни войни. Е, аз не съм такъв – по-скоро бих се описал като фен, почитател и последовател. За другите може би изглеждам така: слаб, тих и кротък, момчето с очилата в ъгъла на масата. Star Wars ти дава да видиш как нещата всъщност работят; да разбереш, че за всичко – добро и лошо – има място във Вселената; че има много различни от теб неща; че винаги ще има много проблеми, но и винаги ще има много решения за тях. Определено Star Wars ме промени, и не толкова филмите, а може би хората, повлияни от тях – ето това е силно въздействие. Помогна ми да си намеря определен възглед в живота, да бъда джедай, да следвам Светлата страна на Силата, да уважавам чувствата на другите.

Коментари

Няма коментари Коментирай

Напиши коментар

Данните ви са на сигурно място. Вашият е-mail адрес няма да бъде публикуван. Други лични данни също няма да бъдат споделяни. Полетата отбелязани с * са задължителни *